středa 27. listopadu 2013

Fan Fiction


Harry Styles | Dokončená
Andy&Doms

"Za dva týdny se přece nedokážu zamilovat."
Co když je ale opak pravdou? Kate jede na letní tábor, tábor, kde si mnoho dívek splní své sny - potkají se se svými idoly - One Direction. Dnes snad není nikdo, kdo by je neznal, ale i přesto se Kate neřadí mezi davy milujících fanoušku... nebo snad ano? Ale co když jí cestu skříží okouzlující Harry Styles? Opravdu se za těch pár týdnů nezamiluje??



Harry Styles | dokončená
Andy&Doms

"Londýn, město snů."
Uběhla už taková doba, co se cesty Kate a Harryho rozešly. Ale co když to osud chce jinak a oni se znovu setkají? Život jim nadělí ještě mnoho překážek, než budou moci být opravdu spolu.



Zayn Malik | rozepsaná
Andy&Doms

"Protiklady se přitajují"
Jak velká je to pravda poznají Annie a Zayn na vlastní kůži. Jenže nic není tak dokonalé, jak se na první pohled zdá. Pravda vždy vyjde na světlo. Každá lež má své následky. A někdy to vypadá, že odpoustit je nemožné.
Dokáží se přenést přes to, co jim život přichystal? Najdou v sobě dostatek odhodlání?



Zayn Malik a Harry Styles | rozepsaná
Andy&Doms

They were six, they wanted to be famous but time changes.
Ailee miluje zpěv stejně, jako pětice dalších kluků. A tak je osud svede dohromady. Paparazzi, červený koberec, nádherné šaty a boty, sen se stává skutečností, ale nic není takové, jak to na první pohled vypadá. Pod slupkou toho byznysu není žádný raj. Tam se bojuje.


Liam Payne | rozepsaná
Doms

I don't know who I am anymore.
Někdy prostě láska nestačí. A někdy je to právě láska, díky které se život dvou naprosto odlišných lidí obrátí naruby. Ona to nebude mít jednoduché a on bude ten, který jí dostane až na úplné dno. 
Příběh o hledání vlastní identity, o vinně, která by kdekoho připravila o rozum, příběh o tom, jak důležité je číst mezi řádky. A v neposlední řadě o mladé ženě, která začíná věřit v lepší zítřky. 


Harry Styles | rozepsaná
Doms

Vypadalo to, že mají úplně všechno. Ale až spolu nalezli to, co skutečně potřebují.


Liam Payne | rozepsaná
Andy&Doms

Provdaná proti své vůli. 
Shanon, která je od patnácti let jako na vodítku se musí vdát za muže, kterého ani nezná. Jaký bude domluvený vztah s Liamem Paynem?



Žádné komentáře:

Okomentovat